Aftenens program stod på lagkageløb 2.0, der bød på spændende udfordringer, hvor ordet lagkageløb fik en helt ny betydning. Spejderne var rundt i byen, og indsamlede sedler med et tal eller bogstave på. Da de kom tilbage, kunne de bytte deres sedler til en ingrediens. Da dette jo var lagkageløb 2.0, var ingredienser blevet piftet lidt op. Dette bød på spændende lagkager, med alt lige fra bøf, til banan og remoulade!

Nedenunder kan i læse historierne bag patruljernes lagkager.

De altædende

Det skæve tårn i bøf

Ingredienser:
1 lagkagebund
4 bøffer
½ løg
Ketchup
Remoulade
Flødeskum
Jordbærmarmelade

Fremgangsmåde:
Varm panden med olie på. Steg bøfferne. Tag et glas og prik cirkler ud af lagkagebundene. Pisk fløden og tag derefter halvdelen af. Den ene halvdel blander du med 2 spsk jordbærmarmelade. Steg 2 af lagekagebundene. Tag den ene af de ristede bunde og læg nederst. Put derefter jordbærfløden på. Put en alm.bund på og tag mere jordbærfløde på. Tag en bund og put ketchup og rå løg og bøf på. Gentag fra sidste bund. Gentag endnu en gang. Rist let nogle af løgene og læg dem på. Læg den anden ristede bund og put den sidste bøf på, som der er skåret et spejderlogo i. Tag flødeskum op ad siderne. Alle resterende ting lægges på som pynt.

Æslerne

La "mixd" middag.

Vi startede med den bedste "tallerken" alias kagebund. Så opførte vi "ketcjupen" alias marmelade. Så lagde vi bøfferne godt tilrette i grundcementet. Så snaskede vi "kartoffelmosen" alias kagecreme på vores bøffer vi havde fra overarmene. Så puttede vi en kagebund ovenpå. Smed noget tykt "mågelort" alias flødeskum på og fyldte op med kagecreme og marmelade. Så åd vi resterne og skrev denne historie.

Kh. Æslerne

Æ'svin

Lagdoggen er flot og farverig. Lagkagen som elsker hotdogs. Den elsker at spise… Det er så det den laver det neste af dagen. Det bliver den også nødt til  når den skal genopbygge sig efter alle de mennesker som spiser ham.

Candyflosserne

Vores er en død smiley, lige til at spise. I kagen er der: Banan, kagecreme, agurk og lidt ristet løg-

– God fornøjelse!

Comments are closed.

Post Navigation