Torsdag d. 6. februar havde spejderne wellness aften. Ansigtsmasker, hårkure, massage, fællesfodbad og andet god wellness var i vente.

Der blev langt den ene ansigtsmaske efter den anden og der blev givet hårkure, så det halve formenligt kunne have været nok. Men, når spejderne går igang, så skal det gøres ordentligt! Især drengene viste et ekstraordinært engagement, som selv Ole Henriksen kunne blive misundelig på.

Nogle fandt ud af, at de er kildne på steder, som de nok ikke havde regnet med – hvem havde også troet, at en kærlig behandling af ansigtshuden kunne kilde så meget?! For nogle var det en større udfordring at få lagt ansigtsmaske, da det at ligge stille var en stor opgave i sig selv.

For andre var det at ligge med ansigtet smurt ind i avocado, honning og andre lækre produkter en afslapning uden lige – og det lagt sammen med den stille og rolige musik kunne næsten give en trance agtig tilstand. En dejlig oplevelse i en ellers travl hverdag.

Undervejs blev der også givet massage. Det bestod både i almindelig skuldremassage – givet både med hænder og hoved – samt fod- og rygmassage.

Sidst, men bestemt ikke mindst, var der også en omgang fællesfodbad. Findes der noget bedre end fodbad – og så endda med mulighed for at flette tæer? Det skulle da lige være med en kop kaffe og et stykke kage samtidig!

Samlet set kan vi dog sige, at aldrig har spejderne været så pæne før – avocado-grøn kan gøre meget ved ens udseende 😉

Hjem drog spejderne med frisk, glat og ren hud, samt en atypisk duft af ren. Så har vi også prøvet det!

Comments are closed.

Post Navigation