En kold, mørk og trist novemberweekend blev i stedet til en kold, mørk MEN hyggelig novemberweekend, da spejderne d. 23 og 24. holdt hyggewekend i spejderhuset.

Meget stod i stor kontrast til weekendturen for seniorerne få uger forinden – al stress, vandring, uhygge, frustation mv. blev udskiftet med hygge, god mad, leg, film og madresser!

Kl. præcis ca 10.01 var der ankomst, hvor flaget kort efter blev hejst. Derefter stod den på klargøring af middagsmad, og de første forberedelser til aftensmaden blev også sat igang. Aftenmenuen stod nemlig på julemiddag med flæskesteg, brune kartofler og hvad dertil hører.

Man er dog spejder, og flæskestegen kan derfor på ingen måde laves i en almindelig ovn – derfor blev der gravet hul, fundet sten og ikke mindst tændt et ordentligt bål – der skulle nemlig laves flæskesteg i stengrube.

Efter middagsmaden fik seniorerne færdiggjort den nye knobtavle mens alle andre hyggede sig med fri leg og hygge. Undervejs blev der både gået tur, spillet spil og leget stoledans.

Aftensmaden stod som sagt på julemiddag – alle var vist enige om, at meget bedre kunne mad på bål vist ikke laves! Efter endt spisning af lækkert kød, sovs spist med ske og ikke mindst meget ligelig fordeling af de sidste chips i chipsskålen, blev der ryddet af og vasket op, og så var alle ellers klar til at se film.

Der blev lagt hårdt ud med "Grusomme Mig", hurtigt efterfulgt af en gymnastikopvisning af både piger og drenge (ja, det er ikke sådan, når man får lov at lege med madrasserne – dét skal udnyttes) og derefter "The Hunger Games".
Så blev "Alle For To" sat på, mens en flok tøser fik fundet live-stream af "1D Day" (One Direction) frem. Desuden blev der vist "James Bond" og "Up", før hele seancen blev afsluttet af 2x"Grusomme Mig 2" (de sidste nåede at falde i søvn under filmen, og da den så startede forfra, var ingen vågne nok til hverken at stopppe eller skifte).

Morgenen forløb i (i spejderøjne) overraskende god ro og orden – der blev spist morgenmad og ryddet op, inden der afslutningsvis blev kigget på billeder fra tidligere spejderture samt fortalt gode historier.

Kl. ca præcis 11.01 tog spejderne hjem (lige pånær Louise, som simpelthen ikke kunne undvære spejderhuset, og blev et kvarter længere) – trætte i blikket, men glade efter en super hyggelig weekend.

Comments are closed.

Post Navigation